Nominaci do Evropského parlamentu podpořilo Sdružení žen KDU-ČSL

Sobota 27. 4. 2013,

27. dubna se v paláci Charitas v Praze uskutečnil celostátní sněm Sdružení žen KDU-ČSL. Účastnice sněmu byly delegátky krajských sdružení z celé republiky.

Přínos ženské platformy pro KDU-ČSL ocenil ve své písemné zdravici předseda KDU-ČSL MVDr. Pavel Bělobrádek i místopředsedkyně Ing. Klára Liptáková. Uplynulé období hodnotila zastupující předsedkyně PhDr. Eliška Janšová. Delegátky svým projevem oslovila také zakladatelka a čestná předsedkyně Sdružení žen Ing. Michaela Šojdrová. Delegátky zvolily nové vedení. Předsedkyni SŽ se stala PhDr. Eliška Janšová, která se ve SŽ angažuje od samotného vzniku a zastupuje ho na mnoha jednáních. Ve svých projevech. Jak nová předsedkyně, tak i delegátky sněmu, zdůrazňovaly hlavní cíle SŽ, kterými jsou prosazování politických témat blízkých ženám jako jsou ochrana a podpora rodiny, sociální problematika, ale také podpora žen v jejich snaze aktivně ovlivňovat politiku jak na krajské, tak i na celostátní úrovni.

Ve svém usnesení vyslovily delegátky podporu Ing. Michaele Šojdrové v primárních volbách na lídra kandidátky do Evropského parlamentu, které se uskuteční na sjezdu KDU-ČSL 8. až 9. června 2013 v Olomouci.


Chcete vědět aktuality z mého působení v Evropském parlamentu i v Česku?

Poslanecký klub ELS
Evropský parlament
KDU-ČSL

Michaela Šojdrová, © 2024 · Všechna práva vyhrazena | Ochrana osobních údajů | RSS kanál | Změnit nastavení cookies

Hexadesign