Michaela Šojdrová ke své nominaci do Evropského parlamentu říká:

Pátek 10. 5. 2013,

„Vážím si nominace zlínského krajského výboru pro kandidaturu do Evropského parlamentu."

Chtěla bych navázat na systematickou práci naší poslankyně Zuzany Roithové, která si získala respekt u nás doma i v Evropě.

Nezačínám od nuly, ale mohu využít všech dosavadních zkušeností jak z Poslanecké sněmovny, z Parlamentního shromáždění v Radě Evropy, tak z práce na projektech financovaných z Evropského sociálního fondu v rámci operačního programu vzdělávání pro konkurenceschopnost, ze zastupování ČR v Centru pro výzkum a inovace ve vzdělávání v OECD.

Evropská unie by měla být především bezpečným prostorem sdílených hodnot a společných zájmů. Určovat budoucí vývoj Evropské unie mohou jen sebevědomé země svobodných a odpovědných občanů. Takovou zemi bych chtěla v Evropském parlamentu zastupovat.
KDU-ČSL  se bude vyjadřovat k zásadním strategickým tématům, ale nebude zapomínat ani na konkrétní praktické úkoly, které před Českou republikou právě stojí.  Chtěla bych přispět aktuálními informacemi k formování našich postojů k důležitým otázkám, které se nás, občanů České republiky týkají.“ 

Chcete vědět aktuality z mého působení v Evropském parlamentu i v Česku?

Poslanecký klub ELS
Evropský parlament
KDU-ČSL

Michaela Šojdrová, © 2024 · Všechna práva vyhrazena | Ochrana osobních údajů | RSS kanál | Změnit nastavení cookies

Hexadesign