Poděkování

Úterý 29. 10. 2013,

Michaela Šojdrová se zúčastnila očekávání výsledků voleb do poslanecké sněmovny a následně jednání CV KDU-ČSL. Byla na ní vidět radost z návratu KDU-ČSL do Poslanecké sněmovny.

"Mám velkou radost, že se podařilo získat důvěru voličů. Jistě k tomu přispělo vedení KDU-ČSL, které bylo pracovité a obětavé. Zvoleným členů předsednictva , Pavlovi Bělobrádkovi, Marianovi Jurečkovi a Janu Bartoškovi, do PS přeji toto ocenění, i když vím, že je čeká jen těžká práce.

Velký díky patří lidem v krajích, lídrům kandidátek, zvoleným, ale i těm, kteří na mandát nedosáhli jenom proto, že jsou v kraji, kde KDU-ČSL obtížně získává mandáty. Například nebyl bohužel zvolen Václav Krása v Plzeňském kraji. Přesto i na něm je vidět dnes optimismus a radost z úspěchu KDU-ČSL, moc si ho vážím a věřím, že s KDU-ČSL bude na zlepší sociální politiky v ČR úzce spolupracovat.

Blahopřeji všem zvoleným poslancům. Věřím, že budou úspěšní a užiteční pro tuto zemi. Jsem ráda, že školské lobby posílili noví poslanci Jiří Mihola a Ivan Gabal!

Ve Zlínském kraji máme zvoleného zkušeného poslance Ludvíka Hovorku a úspěšného komunálního i regionálního politika, Ondřeje Benešíka. To je výborná kombinace a naděje ne jen pro náš Zlínský kraj.

Všem blahopřeji a těším se na spolupráci."


Chcete vědět aktuality z mého působení v Evropském parlamentu i v Česku?

Poslanecký klub ELS
Evropský parlament
KDU-ČSL

Michaela Šojdrová, © 2024 · Všechna práva vyhrazena | Ochrana osobních údajů | RSS kanál | Změnit nastavení cookies

Hexadesign